skip to Main Content
 • Al meer dan 35 jaar ervaring!
 • Eerlijk advies op maat
 • Uitgebreid assortiment
 • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Voordelen van Airtex fotobehang

Naadloos Airtex

Beeldend behang in zeer groot formaat

Als u binnenreclame wilt maken die echt opvalt, kunt u dat op vele manieren doen. Met onder andere posters, beeldschermen en grote letters (freesletters, doosletters) kunt u alle aandacht naar u toe trekken. Maar waar we bij CD-Reclame graag uw aandacht voor vragen, is de mogelijkheid om op te vallen en reclame te maken met Airtex fotobehang. Wij vertellen u er hier graag meer over.

Wat is Airtex fotobehang?

Airtex fotobehang is een behangsoort die zeer geschikt is als wandbekleding. Doordat Airtex behang in één stuk wordt geprint heeft u hierbij nooit naden in het behang. U kunt het dus in één stuk en in zijn geheel op de muur plakken. Airtex naadloos behang is geschikt voor gebruik op vrijwel alle wanden.

Airtex behang voor marketing doeleinden

Uiteraard kunt u bij CD-Reclame ook terecht voor Airtex behang. Dit behang kunnen wij volledig naadloos produceren met hoge resolutie-printers. Dat maakt het zeer geschikt voor reclame en andere marketing doeleinden. Bij dit behang heeft u nooit last van storende naden en is iedere denkbare afbeelding op het behang mogelijk. Naadloos behang maken wij exact op maat. U kunt daarbij kiezen uit duizenden afbeeldingen en/of behangpatronen. Een eigen ontwerp aanleveren kan natuurlijk ook. Dan maken wij een fraai design voor u. Met naadloos Airtex behang is ontzettend veel mogelijk!

Voordelen van Airtex fotobehang voor marketing?

Airtex fotobehang is een geweldige optie voor het uitvoeren van marketingactiviteiten. Het is een krachtige manier om uw merk of bedrijf te promoten door het gebruik van kleuren, afbeeldingen en teksten. Het is ook een goede manier om een grote impact te maken in winkels of bedrijven waar klanten fysiek met uw merk in aanraking komen. Het Airtex fotobehang is ook zeer geschikt voor het uitvoeren van lokale marketingcampagnes. U kunt ook Airtex fotobehang gebruiken om uw merk of producten in lokale winkels te promoten of om uw boodschap te verspreiden op beurzen of evenementen. Het materiaal is licht van gewicht, duurzaam en gemakkelijk te installeren op muren en wanden. De voordelen van Airtex naadloos behang op een rijtje:

 • Naadloos behang uit één stuk
 • Waterafstotend
 • Brandvertragend B1 / M1
 • Uv-licht bestendig
 • Scheurt en kreukt niet en is krasvast
 • Printbaar tot 5 meter hoog!

Meer weten over Airtex behang?

Wilt u meer weten over het laten ontwerpen en bedrukken van Airtex Behang? We adviseren u er graag over. Bel ons gerust op nummer 0316334050 of stel uw vragen via ons contactformulier of in de mail info@cd-reclame.nl.


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


  Back To Top
  OfferteMail onsBel onsApp ons