skip to Main Content

Airtex

 • Al meer dan 35 jaar ervaring!
 • Eerlijk advies op maat
 • Uitgebreid assortiment
 • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Naadloos fotobehang tot wel 5 meter hoog!

Fotowanden die gemaakt zijn van naadloos behang met het materiaal Airtex kunnen toegevoegde waarde hebben voor het bereiken van het gewenste koopklimaat in uw zaak. Met de juiste sfeerbeelden kunt u prachtige fotowanden maken zodat uw bezoekers zich thuisvoelen. CD-Reclame maakt voor u diverse soorten fotowanden geheel op maat voor uw perfecte wanddecoratie met Airtex. Dit prachtige fotobehang heeft veel interessante voordelen. Zo heeft het de kwaliteit van pvc-doeken, het is gemakkelijk schoon te maken, brandvertragend en haarscherp te printen tot wel 5 meter hoog! Met naadloos behang van CD-Reclame kunt u elke ruimte restylen!

Airtex
Naadloos Airtex
Airtex Naadloos behang

Printbaar naadloos behang

Airtex naadloos behang is geschikt voor gebruik op vrijwel alle wanden. Dit behang kunnen wij volledig naadloos produceren met hoge resolutie-printers. Bij dit behang heeft u nooit last van storende naden en is iedere denkbare afbeelding op het behang mogelijk. Naadloos behang maken wij exact op maat voor u, zonder beperkingen. U kunt bij ons kiezen uit duizenden afbeeldingen en behangpatronen voor uw naadloos behang. U kunt ook een eigen ontwerp aanleveren, of wij kunnen een design voor u op maat maken. De mogelijkheden zijn wat dat betreft haast eindeloos.

HEEFT U INTERESSE OF WILT U MEER WETEN

Onze experts staan voor u klaar

Toepassingen van naadloos behang

Wij maken veel naadloos fotobehang voor onder andere kantoren, ziekenhuizen en andere bedrijfspanden. Architecten zijn erg lovend over dit product omdat de kwaliteit zeer goed is, het geen naden heeft, het onderhoudsvriendelijk is en vooral omdat het sfeer brengt in een ruimte! De achterkant van het behang is grijs, waardoor de print niet ‘doorschijnt’. Bovendien is dit naadloos behang van Airtex gemakkelijk schoon te houden met een vochtige doek.

Voordelen van naadloos behang

De voordelen van Airtex naadloos behang op een rijtje:

 • Naadloos behang uit één stuk
 • Waterafstotend
 • Brandvertragend B1 / M1
 • Uv-licht bestendig
 • Scheurt en kreukt niet en is krasvast
 • Printbaar tot 5 meter hoog!

Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Wil u ook Airtex naadloos behang laten printen en aanbrengen door CD-Reclame? Of wilt u er eerst graag iets meer over weten? Neem voor informatie en/of een vrijblijvende offerte gerust contact met op met ons via 0316 33 40 50 of mail naar info@CD-Reclame.nl.

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


  Back To Top
  OfferteMail onsBel onsApp ons