skip to Main Content
  • Al meer dan 35 jaar ervaring!
  • Eerlijk advies op maat
  • Uitgebreid assortiment
  • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Waarom kiezen voor doosletters voor zichtbaarheid?

DOOSLETTERS Omgeving Zevenaar

Opvallen met doosletters

Er zijn verschillende reclamemiddelen die u kunnen helpen op te vallen. Van spandoeken tot gevelreclame. Van autobelettering tot buitenreclame. Er is van alles mogelijk. CD-Reclame heet u graag welkom in de wereld van de verlichte reclame, één van de effectiefste manieren van reclame maken, waarbij doosletters een absolute specialiteit van het huis zijn. Maar waarom zou u kiezen voor doosletters? Hoe helpen ze u op te vallen? Daar vertellen we u graag wat meer over.

Altijd zichtbaar

Misschien staat u er niet eens bij stil, maar u ziet ze vast regelmatig: logo’s in ledverlichting. Dit is namelijk dé manier voor bedrijven om op te vallen, zowel overdag als ‘s nachts. Door te kiezen voor doosletters, bent u altijd goed zichtbaar. En dat is waar het om gaat!

Duurzaam

Een andere reden om te kiezen voor doosletters, is de duurzaamheid van dit reclamemiddel. Doosletters hebben namelijk een erg lange levensduur. Bovendien zijn ze gemakkelijk in onderhoud. En mocht u denken dat ze veel energie verbruiken, dan kunnen wij u ook hierin geruststellen. Want doosletters zijn zeer zuinig. Door doosletters is uw logo dus niet alleen beter zichtbaar dan ouderwets verlichte reclames, maar u bespaart er ook nog eens mee op uw energiekosten! En dat is met de huidige energieprijzen zeker een meevaller!

U bepaalt hoe de doosletters eruit komen te zien

Uw logo in ledlicht. Kunt u het zich al voorstellen? Dat zou mooi zijn, want u kunt helemaal zelf bepalen hoe de doosletters eruit komen te zien. Voordat wij met uw logo aan de slag gaan, maken we een plan met u. Hierbij kunt u kiezen uit letters van onder andere kunststof, acrylox, RVS of pvc. Wij bieden u de verlichting die past bij uw bedrijf. En natuurlijk bij uw portemonnee. Zodra u akkoord heeft gegeven voor het concept, starten wij de productie. Doordat wij ruim 90% van wat wij leveren zelf maken, kunnen wij flexibel en snel leveren en u precies geven wat u wilt.

Plaatsing en onderhoud door CD-Reclame

De plaatsing van de doosletters kunt u aan ons overlaten. U kunt daarnaast ook een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Wij komen dan eens per jaar langs om alles na te lopen, schoon te maken en waar nodig onderdelen te vervangen.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van doosletters voor uw bedrijf? Of heeft u vragen? Neem gerust contact op met CD-Reclame. Bel naar 0316334050 of stuur een e-mail naar info@cd-reclame.nl.


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


    Back To Top
    OfferteMail onsBel onsApp ons