skip to Main Content
  • Al meer dan 35 jaar ervaring!
  • Eerlijk advies op maat
  • Uitgebreid assortiment
  • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Waarom kiezen voor doosletters?

DOOSLETTERS Omgeving Zevenaar

Kies voor doosletters voor uw bedrijf

Het kiezen van de juiste belettering voor uw bedrijf is natuurlijk ontzettend belangrijk. Het uitkiezen van de juiste stijl is hierin essentieel om op de juiste manier op te vallen. Steeds meer bedrijven kiezen daarom voor doosletters. Doosletters staan bekend om hun mogelijkheden voor maatwerk en veel andere fijne voordelen. CD-Reclame vertelt u graag meer over de mogelijkheden van doosletters voor uw bedrijf.

Wat zijn doosletters?

Doosletters onderscheiden zich van andere soorten belettering doordat elke letter een op zichzelf staand teken is. Behalve natuurlijk als u de doosletter op een loopvlak laat monteren. Doordat doosletters uit het montage-oppervlak geëxtrudeerd worden, zijn ze standaard drie-dimensionaal. Hoe diep de tekens zijn, hangt af van het formaat van de letters, het lettertype en andere aspecten. Door de grote opvallendheid ziet u doosletters vaak voorbij komen in winkelcentra, cafés, restaurants, kantoorpanden en zorginstellingen.

Merkidentiteit

Doordat doosletters zowel verlicht als onverlicht kunnen zijn en verschillende afmetingen kunnen hebben, kunt u ze zowel binnen als buiten gebruiken. Hierdoor zijn doosletters ideaal voor de merkidentiteit van uw bedrijf. Door de vele toepassingsmogelijkheden kunt u doosletters in elke stijl krijgen. Door deze een prominente plek te geven aan uw pand, kunt u uw merkidentiteit op de door u gewenste manier uitdragen aan honderden voorbijgangers per dag.

Dag en nacht opvallen

Doordat u met doosletters kunt kiezen voor lichtgevende letters, kunt u met uw bedrijf dag en nacht opvallen. ‘s Nachts is uw bedrijf dan misschien niet geopend, maar u wilt natuurlijk wel opvallen als u gesloten bent. Vooral als u een kantoorpand heeft midden in het centrum van de stad of langs de snelweg, zou het zonde zijn als u een compleet dagdeel onvoldoende opvalt. Met doosletters voorkomt u dat en bent u ook in het donker herkenbaar en vindbaar.

Goed voor het milieu

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is al jaren een trend en dat is maar goed ook. Wilt u uw bedrijf op een milieuvriendelijke manier op laten vallen? Dan zijn doosletters dé keuze voor u! Doosletters zijn erg onderhoudsarm. U zult ze af en toe even moeten controleren op verwering maar meer niet. Gebruik LED-lampen als verlichting voor een efficiënter energiegebruik. LED-lampen gaan namelijk vaak tot wel 5 jaar mee.

Meer informatie over doosletters

Wilt u meer weten over doosletters? We helpen u met alle plezier verder! Bel ons gerust via 0316334050 of stel uw vragen via ons contactformulier of de mail info@cd-reclame.nl.


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


    Back To Top
    OfferteMail onsBel onsApp ons