skip to Main Content
 • Al meer dan 35 jaar ervaring!
 • Eerlijk advies op maat
 • Uitgebreid assortiment
 • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Waarom vlaggen geweldige marketing zijn

Vlaggen

De kracht van vlaggen op maat voor uw bedrijf

Sterke visuele aanwezigheid is voor een bedrijf zeer belangrijk om op te vallen tussen andere bedrijven en om indruk te maken op de doelgroep. Een van de meest effectieve manieren om dat te doen, is door op maat gemaakte vlaggen te gebruiken. Of het nu gaat om gevelvlaggen, beachvlaggen of logovlaggen, deze veelzijdige marketinghulpmiddelen bieden u talloze voordelen voor uw bedrijf. CD-Reclame vertelt u in dit blog wat u moet weten over de voordelen van de verschillende vlaggen en hoe u ze kunt laten maken.

Gevelvlaggen

Gevelvlaggen zijn een uitstekende manier om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Zoals de naam al aangeeft, worden deze vlaggen vaak aan de gevel van een bedrijfspand bevestigd met daarop een logo, slogan of reclameboodschap. De voordelen van gevelvlaggen zijn onder andere:

 • Zichtbaarheid: gevelvlaggen zijn al op grote afstand zichtbaar, waardoor ze snel opvallen en/of de aandacht trekken.
 • Professionele uitstraling: gevelvlaggen geven uw bedrijf een professionele uitstraling en tonen uw merkidentiteit.
 • Eenvoudig te wisselen: gevelvlaggen kunnen eenvoudig worden gewisseld om in te spelen op seizoensgebonden promoties of evenementen.

Opvallen in drukke omgevingen met beachvlaggen

Beachvlaggen, ook wel bekend als windvlaggen, zijn ideaal voor buitenpromotie, beurzen en evenementen. Ze zijn ontworpen om zelfs in winderige omstandigheden rechtop te blijven staan en bieden diverse voordelen:

 • Zeer mobiel te gebruiken: beachvlaggen zijn draagbaar en eenvoudig op te zetten, wat handig is voor evenementen op verschillende locaties.
 • Aandachttrekkers: Beachvlaggen trekken de aandacht en vallen altijd goed op.
 • Aanpasbaarheid: ze kunnen worden bedrukt in diverse ontwerpen en boodschappen om een merk te promoten.

Met logovlaggen uw merkidentiteit uitdragen

Logovlaggen worden ontworpen om merkidentiteit te communiceren. Ze bevatten vaak een bedrijfslogo en zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen. De voordelen van logovlaggen zijn onder andere:

 • Merkherkenning: ze versterken de herkenbaarheid van een merk, zelfs op afstand.
 • Consistentie: logovlaggen zorgen voor een uniforme uitstraling, essentieel voor merkconsistentie.
 • Binnen en buiten toepasbaar: afhankelijk van waar u ze nodig heeft.

Vlaggen laten maken

Wanneer u besluit om vlaggen voor of van uw bedrijf te laten maken, dan kunnen we bij CD-Reclame het hele proces voor u verzorgen. Dat houdt het volgende in: wij zullen u adviseren, helpen door middel van een ontwerp en de vlaggen uiteindelijk voor u realiseren.

Contact opnemen met CD-Reclame

Wilt u uw bedrijf, merk of evenement promoten met vlaggen? Of dat nu gevelvlaggen, beachvlaggen of logovlaggen moet worden; neem dan contact met ons op om de opdracht door te spreken. Onze experts staan voor u klaar. Laat een bericht voor ons achter via het contactformulier, bel naar 0316 33 40 50 of stuur ons een e-mail via info@CD-Reclame.nl.


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


  Back To Top
  OfferteMail onsBel onsApp ons