skip to Main Content

Gevelvlaggen

  • Al meer dan 35 jaar ervaring!
  • Eerlijk advies op maat
  • Uitgebreid assortiment
  • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Aandacht vragen met een opvallende gevelvlag

Gevelvlaggen zijn de vlaggen die de meeste mensen wel kennen of herkennen. Ze worden het meeste gebruikt en dan ook nog voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Gevelvlaggen kennen we natuurlijk allemaal van Koningsdag als ‘we’ de Nederlandse driekleur aan de gevel (mogen) hangen. Met één of meerdere gevelvlaggen kunt u meer zichtbaarheid creëren voor uw bedrijf of aandacht geven aan een evenement of een speciale feestelijke gelegenheid. CD-Reclame levert verschillende materialen en kwaliteiten voor diverse gevelvlaggen. Ontwerp zelf uw vlag of laat het ontwerp aan ons over voor het maken van uw gevelvlaggen.

Gevel reclame
Gevelreclame
Gevelborden

Populaire gevelvlaggen

CD-Reclame is al vele jaren specialist in het produceren van verschillende soorten buitenreclame, waaronder het maken en leveren van gevelvlaggen. De opdruk van uw logo, huisstijl of andere boodschap is altijd haarscherp. Wij verzorgen de allermooiste kleurendruk en kwaliteit voor gevelvlaggen die lange tijd meegaan. Het formaat 100 x 150 cm wordt meestal aan de gevel of winkelpui gebruikt en dan opgehangen aan een vlaggenstok. Geprint op Supralon glanspolyester vlaggendoek van 115 gr/m2 heeft de gevelvlag een doordruk van ongeveer 90% en is de afbeelding aan de achterzijde in spiegelbeeld zichtbaar. Gevelvlaggen worden door ons gebruiksklaar afgewerkt met een lusoogje, band en koord.

HEEFT U INTERESSE OF WILT U MEER WETEN

Onze experts staan voor u klaar

Levensduur van gevelvlaggen

Gevelvlaggen gaan helaas niet oneindig mee. U gebruikt ze meestal in de buitenlucht en hangen dan in weer en wind. Daardoor is het moeilijk te zeggen hoelang vlaggen in uw situatie mee gaan. Op een winderige locatie zullen de vlaggen sneller slijten dan op beschutte plekken in de bebouwde kom. Gemiddeld gaan gevelvlaggen die u dagelijks gebruik zo’n drie tot zes maanden mee. Laat u de vlaggen altijd buiten hangen? Dan kan een plotselinge storm de levensduur ineens aanzienlijk verminderen. Ons advies is dan ook altijd om meerdere exemplaren van uw gevelvlag te bestellen. Dan heeft u er altijd een paar op voorraad en kunt u uw vlaggen snel omwisselen voor nieuwe vlaggen als dat nodig is.

Gevelreclame

Waarom gevelvlaggen bestellen bij CD-Reclame?

Wanneer u besluit dat u de gevelvlaggen van uw bedrijf wilt laten maken door CD-reclame, dan kunnen wij het hele proces voor u verzorgen. Dat houdt het volgende in: wij zullen u adviseren, helpen door middel van een ontwerp en de vlaggen uiteindelijk voor u realiseren.

Direct uw gevelvlaggen bestellen bij CD-Reclame

Bestel direct uw opvallende gevelvlaggen bij de binnen- en buitenreclame specialisten van CD-Reclame. Bel vandaag nog naar 0316 33 40 50 of mail naar info@CD-Reclame.nl.

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


    Back To Top
    OfferteMail onsBel onsApp ons