skip to Main Content
 • Al meer dan 35 jaar ervaring!
 • Eerlijk advies op maat
 • Uitgebreid assortiment
 • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Welke parkeerborden heeft u nodig voor uw bedrijf?

Parkeerborden

Met goed gebruik van parkeerborden bij uw bedrijf kunt u zorgen voor goed georganiseerde en veilige parkeerplaatsen. Parkeerborden zijn er niet alleen voor duidelijke instructies en bewegwijzering, maar ze verbeteren ook de algehele efficiëntie en toegankelijkheid van uw bedrijfsterrein. Onderstaand bespreken we welke parkeerborden u nodig heeft voor uw bedrijf en waarom ze belangrijk zijn.

Parkeerborden

Parkeerborden zijn borden die bedrijven plaatsen op parkeerterreinen om bestuurders te informeren over parkeerregels, -zones en -richtlijnen. De borden helpen bij het reguleren van het verkeer, het aanwijzen van speciale parkeerplaatsen en het voorkomen van parkeerovertredingen.

Welke parkeerborden zijn er?

 • Algemene parkeerborden: deze borden geven aan waar parkeren bij uw bedrijf is toegestaan en waar niet. Ze zijn vaak voorzien van pictogrammen en eenvoudige instructies, zoals “Parkeren toegestaan” of “Verboden te parkeren”.
 • Bewegwijzering en richtingsborden: deze borden helpen bestuurders hun weg te vinden op uw parkeerterrein. Ze geven aan waar de in- en uitgang is en waar specifieke parkeerzones zich bevinden.
 • Gehandicapten parkeerborden: speciaal ontworpen voor parkeren door mindervaliden. Deze borden zijn meestal blauw met een wit rolstoelsymbool. Ze bieden parkeergemak en betere toegankelijkheid voor bezoekers met een handicap.
 • Tijdelijke parkeerborden: borden die gebruikt worden om tijdelijke parkeerinstructies te geven tijdens bijvoorbeeld evenementen of bouwprojecten. Ze zijn vaak mobiel en makkelijk verplaatsbaar.
 • Personeels- en bezoekersparkeerborden: deze geven aan waar parkeerplaatsen zijn voor personeel en bezoekers. Zo heeft u altijd voldoende parkeerplaatsen beschikbaar voor uw gasten.
 • Laad- en losborden: deze geven aan waar leveranciers en bezorgdiensten kunnen laden en lossen. Hiermee kunt u uw bedrijfsterrein efficiënt beheren en blokkades voorkomen op uw parkeerterrein.

Voordelen van het gebruik van goede parkeerborden

Het inzetten van goede parkeerborden biedt u een aantal voordelen. Ze zorgen voor:

 • Verkeersregulatie: parkeerborden helpen bij het reguleren van verkeer op uw terrein.
 • Veiligheid: duidelijke parkeerinstructies verminderen het risico op ongelukken en verwarring; ze zorgen voor verkeersveiligheid op uw terrein.
 • Efficiëntie: met de juiste bewegwijzering kunnen bestuurders goed hun weg vinden naar beschikbare parkeerplaatsen. Dat is wel zo efficiënt.
 • Goede toegankelijkheid: door specifieke borden voor gehandicapten en bezoekers te plaatsen, maakt u uw bedrijf toegankelijk voor iedereen.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u een parkeerplaats reserveren of juist een parkeerverbod opleggen? Voor alle benodigde parkeerborden voor uw bedrijf kunt u bij CD-Reclame terecht. Wij leveren officiële parkeerborden die voldoen aan alle eisen van de RVV-richtlijnen. Daarnaast leveren wij ook zelf ontworpen parkeerborden voor het aanduiden van parkeerplaatsen en parkeerverboden. Deze borden zijn vaak zelf ontworpen en bedoeld voor gebruik op eigen terrein.

Direct uw parkeerborden bestellen

Bestel nu direct uw parkeerborden bij de specialisten van CD-Reclame. Bel vandaag nog naar 0316 33 40 50 of mail naar info@CD-Reclame.nl.


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


  Back To Top
  OfferteMail onsBel onsApp ons