skip to Main Content
  • Al meer dan 35 jaar ervaring!
  • Eerlijk advies op maat
  • Uitgebreid assortiment
  • Uw zichtbaarheid, ons vak!

5 voordelen van doosletters

Doosletters

Opvallen met doosletters

De juiste belettering voor uw bedrijf is van groot belang om uw onderneming op de juiste manier aan de buitenwereld te presenteren. Wilt u dat uw bedrijf extra goed opvalt door middel van heldere letters? Dan zijn doosletters echt iets voor u! Doosletters zijn letters met licht erin, erachter of erop. Doosletters staan erom bekend dat ze maatwerk bieden en nog veel andere voordelen. Welke voordelen zijn dat? Die leest u hieronder in dit blog.

Voor uw interieur én uw exterieur

Doosletters kunnen verlicht en onverlicht worden gebruikt. Ook zijn ze eenvoudig te maken in verschillende groottes. Hierdoor zijn ze geschikt voor zowel de binnenkant als de buitenkant van uw bedrijf. U kunt met doosletters dus niet alleen klanten trekken, maar ook behouden door uw branding in uw bedrijf zelf consistent door te voeren.

Merkherkenning

Door voor doosletters te kiezen, heeft u een relatief goedkope manier om extra goed op te vallen voor uw doelgroep. Vooral als u wilt besparen op marketingkosten, zijn doosletters een goede manier om uw merknaam en uw imago te communiceren richting uw klanten. Omdat er een ruime keuze is aan lettertypes en logo-koppelingen kunt u eenvoudig een unieke en opvallende stijl gebruiken.

DOOSLETTERS omgeving zevenaar

Duurzaam

Doosletters kunnen van duurzaam materiaal worden gemaakt. Denk hierbij aan aluminium en acryl. Deze materialen zijn goed bestand tegen weersomstandigheden, zoals zonnehitte, regen, wind en sneeuw. Daar komt bij dat acryl, aluminium en polycarbonaat erg betaalbaar is en ook nog eens weinig onderhoud nodig heeft. Met doosletters van deze materialen zult u dus weinig reparatie en/of onderhoud nodig hebben.

Dag en nacht zichtbaar

Het nadeel van onverlichte letters, is dat ze ‘s nachts weinig tot niet zichtbaar zijn. Daar heeft u met doosletters geen last van. Met verlichte doosletters valt uw bedrijf dag en nacht op voor voorbijgangers en potentiële klanten. Dat maakt het zo’n voordelige en nuttige marketingtool.

Doosletters

Goed voor het milieu

Wilt u opvallen met uw bedrijf maar wilt u ook milieuvriendelijk bezig zijn? Dan zijn doosletters echt een goede optie voor u! Door uw doosletters van LED-verlichting te voorzien, bent u namelijk energiezuinig bezig. Ook hoeft u bijzonder weinig onderhoud te plegen aan uw doosletters. U hoeft alleen af en toe te controleren op verwering en de LED-verlichting om de 5 jaar te vervangen.

Meer weten over doosletters?

Bent u geïnteresseerd in doosletters voor uw bedrijf en heeft u er meer vragen over? Voor meer informatie of advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel vandaag nog naar 0316 33 40 50 of mail naar info@CD-Reclame.nl.


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


    Back To Top
    OfferteMail onsBel onsApp ons