skip to Main Content

Freesletters

  • Al meer dan 35 jaar ervaring!
  • Eerlijk advies op maat
  • Uitgebreid assortiment
  • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Contour freesletters in alle lettertypen, kleuren en materialen

Wilt u graag uw gevel van belettering laten voorzien? Dan zijn freesletters wellicht de perfecte letters waarmee u uw bedrijf wilt aanprijzen. Bij CD-Reclame kunnen wij u deze contour gefreesde letters en logo’s leveren in alle lettertypen of vormen en in diverse kleuren, materialen en diktes. Samen met u bespreken we wat uw verwachtingen zijn en aan de hand daarvan gaan wij aan het werk om uw freesletters te maken. Neem voor het laten maken van freesletters direct contact met ons op.

kunststoflogos
freesletters
kunststof logo

Freesletters voor een fraaie onderhoudsvrije geveltekst

Freesletters zijn zeer populair. Het is een effectieve en kostenefficiënte manier van gevelreclame waarbij u voorbijgangers en potentiële klanten in één oogopslag kunt laten zien waar uw bedrijf gevestigd is en wat u doet. Bij CD-Reclame hebben wij een ruim aanbod freesletters. Daarbij kunt u kiezen uit de materialen acrylaat (kunststof), aluminium, sandwich materiaal en pvc geschuimd. Of u nu een eenvoudige of een zeer exclusieve geveltekst wilt aanbrengen; keuzemogelijkheden genoeg! Onderstaand leest u meer over de mogelijkheden en het bestellen van freesletters.

Acrylaat freesletters

Acrylaat freesletters zijn in vele kleuren en diktes verkrijgbaar en zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Daarnaast zijn er combinaties mogelijk door een kunststof letter af te werken met een aluminium voorzijde. De letters kunnen dicht op de gevel worden aangebracht, maar zijn ook met verschillende soorten afstandhouders leverbaar. De meeste freesletters zijn als schreefletter en als schrijfletter beschikbaar.

Sandwich paneel freesletters

Met aluminium sandwichpaneel freesletters heeft u een ruime keuze in materialen, kleuren structuren. Zo kunt u denken aan freesletters van geborsteld aluminium, rvs-look en geanodiseerd aluminium. De letters zijn gemaakt van een kern van kunststof afgewerkt met twee toplagen van 0,3 mm gecoat aluminium. Ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en zijn zeer licht in gewicht en onderhoudsvrij.

HEEFT U INTERESSE OF WILT U MEER WETEN

Onze experts staan voor u klaar

Pvc geschuimde freesletters

Pvc geschuimde freesletters zijn gemaakt van kunststof materiaal dat uitsluitend geschikt is voor toepassing binnen. Ze zijn licht in gewicht en zeer vriendelijk geprijsd. De maximale hoogte van deze letters is 1500 mm en ze zijn leverbaar in verschillende diktes. U kunt ze dicht op gevel aanbrengen, maar ze zijn ook met verschillende soorten afstandhouders leverbaar.

Freesletter met Led-verlichting

Met LED verlichte freesletters creëert u een chique uitstraling of heldere boodschap. De achterkant van de letter is voorzien van uitgebouwde LED verlichting. Aan de voorkant is de letter eventueel af te werken met aluminium of aluminium met rvs-look. LED-freesletters worden op de gevel aangebracht en hiervoor zijn verschillende soorten afstandhouders leverbaar waarmee ze van voren of van achter worden uitgelicht.

Voor alle informatie over freesletters en de toepassingen daarvan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Direct uw freesletters bestellen bij CD-Reclame

U kunt nu direct uw freesletters bestellen bij CD-Reclame. Bel vandaag nog naar 0316 33 40 50 of mail naar info@CD-Reclame.nl.

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


    Back To Top
    OfferteMail onsBel onsApp ons