skip to Main Content

Montage, Service & Onderhoud

  • Al meer dan 35 jaar ervaring!
  • Eerlijk advies op maat
  • Uitgebreid assortiment
  • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Verleng de levensduur van uw promotie materiaal en reclame-uitingen

Heeft u promotiemateriaal voor uw bedrijf, feest of evenement besteld bij CD-Reclame? Weet dan dat u bij ons altijd kunt rekenen op onderhoud van uw promotie- en reclame-uitingen die aan slijtage onderhevig kunnen zijn. Met onze onderhoudsservice kunt u dus blijvend een onvergetelijke indruk achterlaten bij uw bezoekers, toeschouwers en/of passanten. Met de onderhoudsservice van uw promotiemateriaal van CD-Reclame weet u zeker dat u altijd een promotiecampagne heeft die las nieuw blinkt! Bij schade of periodiek onderhoud staan we voor u klaar met altijd een passende oplossing. Meer weten over onze onderhoud, service en montage diensten, of een abonnement hierop? Neem dan gerust contact met ons op.

Blijvend hoge kwaliteit reclame- en promotiemateriaal

Kwaliteit, onderhoud, service en montage zijn belangrijke factoren waarmee wij ons onderscheiden in het reclamevak. Wij zijn niet voor niets een In alles wat wij doen staat uw als klant altijd centraal. Wij een uiterst servicegericht reclamebedrijf. Dat betekent dat wij niet alleen reclame producten verkopen, maar vooral ook dat wij met u meedenken.

Zo weten wij heel goed dat de producten die wij voor u maken niet het eeuwige leven hebben, maar dat ze door veelvuldig gebruik en weersinvloeden kunnen verslijten of verkleuren en dat daarom soms extra onderhoud, service en montage voor nodig is.

service onderhoud

HEEFT U INTERESSE OF WILT U MEER WETEN

Onze experts staan voor u klaar

Abonnement op onderhoud, service en montage

Hebben wij bij u vlaggenmasten geplaatst? We verzorgen het periodieke onderhoud aan uw de vlaggenmasten, zodat ze altijd in goede conditie zijn. Heeft u gevelletters of doosletters op uw pand van CD-Reclame die minder goed zichtbaar geworden zijn? Zijn uw vloerstickers aan het vervagen? Is de bestickering van uw bedrijfsbus aan slijtage onderhevig?

Wat u ook heeft aan binnen- of buitenreclame van CD-Reclame; u kunt altijd een beroep doen op onze onderhoud, service en montage diensten. U kunt hiervoor bij ons zelfs een speciaal abonnement voor afsluiten. Dan weet u zeker dat we een tal keren per jaar de staat van u binnen- en buitenreclame komen controleren.

montage service onderhoud

CD-Reclame: Sibon erkend signbedrijf!

Bij CD-Reclame hebben wij onze onderhoud-, service- en montage diensten hoog in het vaandel staan. Wij zijn dan ook de trotse drager van het Sibon keurmerk. Daar komt lang niet ieder Signbedrijf voor in aanmerking. Met dit keurmerk weet u dat u met professioneel kwaliteitsbedrijf te maken heeft. Uw orders, en ons onderhoud, service en montage zijn daarom altijd in vertrouwde handen. Dit hebben wij de afgelopen jaren aan de lopende band bewezen.

Afspraak maken voor onze onderhoud, service en montage diensten

Maak direct een afspraak voor de onderhoud-, service- en montage diensten door de specialisten van CD-Reclame. Of neem hier een voordelig abonnement hierop. Bel vandaag nog naar 0316 33 40 50 of mail naar info@CD-Reclame.nl.

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


    Back To Top
    OfferteMail onsBel onsApp ons