skip to Main Content

Vrachtwagen en trailer belettering

 • Al meer dan 35 jaar ervaring!
 • Eerlijk advies op maat
 • Uitgebreid assortiment
 • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Vrachtwagen en trailer belettering

Een vrachtwagen en trailers zijn dagelijks op de weg te vinden. Een prima reclame object om vrachtwagen belettering op aan te brengen. CD-Reclame neemt alles voor u uit handen, we verzorgen het ontwerp van de belettering en verzorgen de uitvoering.

Er is veel mogelijk, zo kunt u bijvoorbeeld uw gehele vrachtwagen of trailer carwrappen zo steelt u de show onderweg en bij uw klanten. Wij veranderen iedere vrachtwagen in een super opvallend (mits gewenst) rijdend reclame object. Gegarandeerd gaat u hier de kijkers mee trekken.

vrachtwagensbelettering
Vrachtwagenbelettering
Vrachtwagen Belettering

Mogelijkheden vrachtwagen en trailer belettering

Er is veel mogelijk als het gaat om vrachtwagen en trailer belettering, u kunt uw hele trailer of vrachtwagen laten carwrappen om zo op te vallen op de weg. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om alleen het logo op de vrachtwagen of trailer te plaatsen. U heeft de keuze uit een full carwrap waarbij de gehele bedrijfswagen kan worden beplakt. Of een gedeeltelijke carwrap in combinatie met normale belettering. Voor ieder budget bedenken wij een passende oplossing.

HEEFT U INTERESSE OF WILT U MEER WETEN

Onze experts staan voor u klaar

Waarom uw vrachtwagen laten beletteren door ons?

Wanneer u kiest voor het beletteren door CD-Reclame, dan profiteert u van:

 • Duurzame stickers
 • De stickers zijn eenvoudig te verwijderen zonder beschadiging achter te laten.
 • Wij bieden mooie heldere afbeeldingen in full colour
 • U kunt bij ons rekenen op een snelle service
 • Wij geven u altijd gratis en vrijblijvend advies
Belettering Vrachtwagen

Als echte liefhebbers van het reclamevak willen wij altijd een top product leveren. Het design speelt hierin een grote rol. Wat is er wel mogelijk en wat is er niet mogelijk? Of u nu door ons of zelf een ontwerp maakt, onze specialisten hebben op al deze vragen antwoorden en helpen u graag. Neem daarvoor ten alle tijden gerust contact met ons op.

Wilt u meer weten?

Als echte liefhebbers van het reclamevak willen wij altijd een top product proberen te leveren. Het design speelt hierin een grote rol. Wat is er wel mogelijk en wat is er niet mogelijk? Of u nu door ons of zelf een ontwerp maakt, onze specialisten hebben op al deze vragen antwoorden en helpen u graag. Wilt u graag meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 0316-334050 of door een mail te sturen naar info@CD-Reclame.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website gebruiken.

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


  Back To Top
  OfferteMail onsBel onsApp ons