Laat uw aanhanger opvallen door middel van aanhanger belettering. Of het nu om teksten gaat of een complete fullcolor bestickering, het is allemaal mogelijk.

Onze werkwijze bij een aanhanger beletteren

Stel u heeft een nieuwe of gebruikte aanhanger aangeschaft en u wilt deze voorzien van stickers. Bij voorkeur nodigen wij u dan uit om met de aanhanger even bij ons aan te rijden om samen de mogelijkheden te bespreken. Niet ieder plaatmateriaal is namelijk hetzelfde. Afhankelijk van uw plaatmateriaal kiezen wij voor u de meest geschikte folie zodat u lange tijd kunt genieten van uw reclame.

De lay-out

In de volgende stap kijken we naar het design. Mocht u een ontwerp hebben dan kunnen we overgaan tot het maken van de offerte. Wij gaan hierbij altijd vanuit dat we deze binnen een dag of twee a 3 voor u klaar hebben. En wanneer deze akkoord is plannen we met u een afspraak in voor het plakken. Dit kan meestal binnen een week plaatsvinden.

Ontwerp service

Heeft u nog geen onderwerp dan is dit ook geen enkel probleem en kunt u samen met een van onze designers uw wensen bespreken zodat wij voor u een geschikt die zijn kunnen maken.

Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan of bel met een onze medewerkers voor een afspraak.

Aanhanger belettering - Motivation Cannabis

Aanhanger belettering - FlowGrill