skip to Main Content

Gevel borden

 • Al meer dan 35 jaar ervaring!
 • Eerlijk advies op maat
 • Uitgebreid assortiment
 • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Gevel borden

Bent u op zoek naar een reclamebord voor aan de gevel? Dan heeft CD-Reclame alles in huis om u van dienst te zijn. Bij ons kunt u ieder gevel bord laten maken in vele soorten uitvoeringen zoals aluminium, dibond, trespa, rvs en glashelder acrylaat. Van eenvoudig tot zeer exclusief. Geheel naar uw wens is bijna alles uit te voeren door ons team.

Gevelbord
Gevelborden
Bestickering

Gevelborden op maat

Heeft u een eenvoudig reclamebord nodig of wilt het groot aanpakken en gegarandeerd opvallen tussen de rest? Voor beide opties hebben wij voldoende mogelijkheden om u verder te helpen. Met ons ruime assortiment aan plaat materialen en de vestigingsmogelijkheden is de keuze in enorm.

HEEFT U INTERESSE OF WILT U MEER WETEN

Onze experts staan voor u klaar

Ruime keuze

 

CD-Reclame levert zowel visuele buiten- als binnenreclame. Wij zijn onder meer hét adres voor:

 • Diverse vormen van buitenreclame, zoals spandoeken en frames, bewegwijzering, parkeerborden, lichtbak
 • Binnenreclame, bijvoorbeeld fotowanden, lichtreclame, logomatten, freesletters en peesframes
 • Reclame voor op een beurs of event, zoals roll banners, stoepborden, fotopanelen
Gevel borden

Gevel bord met verlichting

Wanneer u ook ‘s avonds gezien wilt worden dan kunnen wij zorgen dat uw gevel bord wordt voorzien van verlichting. Dit kan middels een lichtkoof of bijvoorbeeld LED spots. Ook is het mogelijk om een bord te maken met LED doosletters waardoor er een soort 3D effect ontstaat.

Meer informatie over gevelborden?

Wanneer u meer wilt weten over ons of over bijvoorbeeld de mogelijkheden van gevel borden dan kunt u natuurlijk contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij beantwoorden graag uw vragen. U kunt hiervoor bellen naar 0316-334050 of een mail sturen naar info@cd-reclame.nl. Het is tevens mogelijk om een offerte aan te vragen. Deze is vrijblijvend. Zo weet u direct waar u aan toe bent zonder dat u ergens aan vastzit.

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


  Back To Top
  OfferteMail onsBel onsApp ons