skip to Main Content

Reclameborden

 • Al meer dan 35 jaar ervaring!
 • Eerlijk advies op maat
 • Uitgebreid assortiment
 • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Veel aandacht met reclameborden en sponsorborden

Met een reclamebord aan de gevel van uw bedrijfspand zorgt u voor meer exposure en herkenbaarheid van uw bedrijf of evenement. Bent u op zoek naar een reclamebord voor aan de gevel? Of zoekt u sponsorborden voor op het sportveld of in de kantine van de sportvereniging? Dan heeft CD-Reclame alles in huis om u van dienst te zijn. Bij ons kunt u ieder gevel bord laten maken in vele uitvoeringen, zoals aluminium, dibond, trespa, rvs en glashelder acrylaat. Van eenvoudig tot zeer exclusief. Op basis van uw wensen kunnen onze specialisten in reclame bijna alles uitvoeren op het gebied van maatwerk reclameborden en sponsorborden. Geheel naar uw wens is bijna alles uit te voeren door ons team. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden van reclameborden voor uw bedrijf of vereniging te bespreken.

Reclameborden op maat laten maken

Heeft u een eenvoudig reclamebord nodig of wilt u het groot aanpakken en gegarandeerd opvallen tussen de andere reclameborden? Voor beide opties hebben wij voldoende mogelijkheden om u verder te helpen. Met ons ruime assortiment aan plaatmaterialen en de montagemogelijkheden is de keuze enorm.

HEEFT U INTERESSE OF WILT U MEER WETEN

Onze experts staan voor u klaar

Gevelbord met verlichting

Wanneer u ook ‘s avonds gezien wilt worden en reclame wilt maken. Dan kunnen wij uw gevelbord of reclamebord voorzien van verlichting. Uw reclameborden verlichten kunnen doen door middel van een lichtkoof of bijvoorbeeld LED-spots. Ook kunnen wij voor u een bord maken met LED doosletters waardoor er een soort 3D-effect ontstaat.

Sponsorborden

Sponsorborden langs een voetbalveld, in een sporthal of op het hockeyveld… Iedereen heeft ze weleens gezien! En dat is nu precies de bedoeling van reclameborden of sponsorborden. Nederlanders sporten massaal in hun vrije tijd en dat zijn dus perfecte momenten om een grote diversiteit aan doelgroepen te bereiken! Sponsorborden en reclameborden trekken altijd veel aandacht. Wij maken sponsorborden voor zowel indoor als outdoor toepassingen en in vele verschillende formaten. Welk sponsorbord heeft u nodig voor langs uw voetbalveld, hockeyveld of in de sporthal? Er zijn legio mogelijkheden en elke toepassing of sport heeft weer zijn eigen eisen. Wij geven u graag advies over wat voor u de beste keuze is!

Waarom reclameborden en sponsorborden van CD-Reclame?

Wat zijn goede redenen om te kiezen voor reclameborden, gevelborden en sponsorborden van de specialisten van CD-Reclame? Wij zijn:

 • al 35 jaar een stabiele factor in de reclamewereld voor zowel binnen- als buitenreclame
 • uw partner in ontwerp en uitvoering
 • van alle markten thuis
 • expert in de productie en plaatsing van vele soorten raambelettering
 • bekend om onze scherpe tarieven

Nu uw reclameborden bestellen

Bestel nu direct uw sponsorborden en/of reclameborden bij CD-Reclame. Bel dus vandaag nog naar 0316 33 40 50, of mail naar info@CD-Reclame.nl.

reclameborden

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


  Back To Top
  OfferteMail onsBel onsApp ons