Uw reclame uitingen op de ramen van uw bedrijfspand kunt u door ons laten verzorgen. Door middel van raamstickers heeft u in no time de juiste uitstraling. Wij printen haarscherp tot ieder gewenst formaat. Ook kunnen we u helpen met het ontwerp.

Bent u op zoek naar opvallende raamstickers om uw etalage er uit te laten knallen? Wij van CD-Reclame verzorgen het van ontwerp tot uitvoering. Ook voor privacy doeleinden kan een raamsticker gebruikt worden zodat mensen niet meer naar binnen kijken. Voordeel daarbij is dat u gelijk een boodschap kunt communiceren, zoals hiernaast.

Uw raamsticker voorzien wij standaard van een krasvaste laminaat laag waardoor deze kleurecht blijft bij buitengebruik.

Wilt u toch naar buiten willen kijken dan kunt u ook kiezen voor onze Gaatjes folie (One Way Vision). Zo kunt u toch na buiten kijken maar van buiten niet naar binnen.

Folie laten aanbrengen

CD-Reclame produceert niet alleen de folie, we kunnen deze ook voor u aanbrengen bij uw bedrijf of winkelpand. Onze montagedienst kan u overal van dient zijn, of het nu om binnen ramen gaat of ramen op grote hoogte aan de buitenzijde. We verzorgen het gehele plaatje graag voor u.

Er is veel mogelijk, mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Raamsticker_voorbeeld3
Raamsticker_voorbeeld1
Raamsticker_voorbeeld2