skip to Main Content

Auto decoratie (striping & carbon)

  • Al meer dan 35 jaar ervaring!
  • Eerlijk advies op maat
  • Uitgebreid assortiment
  • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Auto decoratie (striping & carbon)

Heeft u een sportieve auto maar straalt die dit nog niet genoeg uit. Laat dan uw auto er snel en hip uitzien door middel auto decoratie striping & carbon. Onze striping & carbon is voor elke auto geschikt en wij bieden zeer veel mogelijkheden. Van een enkele streep naar een complete carbon dak of motorkap. Laat uw auto er uit zien als of die uit een film komt.

Auto striping
Carbon
Striping

Striping

Er zijn genoeg mogelijkheden voor elke auto. Hiermee kunt u op een relatief voordelige manier een andere uitstraling aan uw auto meegeven. Auto striping is voor elk type auto beschikbaar. Enkele strepen, dubbele strepen of een afbeelding, alles is mogelijk.

We leveren echt maat werk dus geen standaard sticker die iedereen al heeft. Ook zijn eigen ontwerpen welkom en kunnen wij vrijwel alles omzetten tot een hoogwaardige autosticker.

HEEFT U INTERESSE OF WILT U MEER WETEN

Onze experts staan voor u klaar

Dakwrap (Carbon)

Een dakwrap met carbon folie of een andere print van bijvoorbeeld een vlag of een dakwrap volledig naar eigen design aan laten brengen? Dat kan bij CD-Reclame. Hiermee maakt u de auto uniek en stijlvol. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Montage

CD-Reclame produceert niet alleen de folie, we kunnen deze ook op uw auto plakken. CD-Reclame heeft diverse monteurs die voor u klaar staan. We verzorgen het gehele plaatje graag voor u.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op. Direct te bereiken op 0316-334050.

Striping en carbon

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


    Back To Top
    OfferteMail onsBel onsApp ons