skip to Main Content

Portalen

 • Al meer dan 35 jaar ervaring!
 • Eerlijk advies op maat
 • Uitgebreid assortiment
 • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Portaal borden en reclamezuilen op maat

Portaal borden zijn de meest verkochte items voor buiten bewegwijzering. U ziet deze borden overal op industrieterreinen, bedrijvenparken en bijvoorbeeld campings. Bij CD-Reclame kunt u vele soorten portaal borden bestellen die we geheel in uw stijl op maat kunnen leveren: van groot tot klein en van ontwerp tot plaatsing en onderhoud. Wij kunnen u zelfs een vergunningsaanvraag doen voor het plaatsen van uw portalen als dat in uw gemeente nodig is. Bestel dus nu direct uw portalen bij CD-Reclame. Advies nodig over uw portaal borden of reclamezuilen? Neem ook dan contact met ons op.

Routeborden
routeborden
routeborden

Totaalprojecten bewegwijzering voor bedrijfsterreinen

Portalen bieden de mogelijkheid om in één keer de totale bewegwijzering op bedrijventerreinen te plaatsen. In het portaal hangen dan alle gebods- en verbodsborden voor het terrein en de aanduidingen waar bedrijven gevestigd zijn. Dat is een fraaie en compacte manier van bezoekers van de juiste informatie voorzien. CD-Reclame levert voor tal van bedrijven een complete bewegwijzering. We denken met u mee om uw bezoekers en leveranciers direct naar de juiste plek te wijzen. Portalen zijn dus eigenlijk onmisbaar voor ieder bedrijf of bedrijventerrein.

Van design tot plaatsing van portalen door heel Nederland

Ondanks dat portaal borden ten eerste de functie hebben om bezoekers naar de juiste plek te leiden, vinden wij het belangrijk dat de portalen wel in uw huisstijl passen. De portalen zijn namelijk het eerste dat men ziet bij het bezoeken van uw bedrijf. Onze ontwerpers weten de balans tussen uw huisstijl en een duidelijk portaal bord perfect te vinden. Nadat we samen met u in beeld hebben gebracht hoe uw portalen borden eruit komen te zien, kunnen onze ervaren monteurs u ook helpen met het plaatsen van de borden.

HEEFT U INTERESSE OF WILT U MEER WETEN

Onze experts staan voor u klaar

Portalen in vele soorten en maten

Voor portalen geldt in het algemeen: zoveel smaken, zoveel keuzes. Verlicht, onverlicht, met of zonder temperatuur- en tijdsaanduiding erin? Het kan allemaal. Wat u niet moet vergeten, is dat voor het plaatsen van een portaal soms een vergunning verplicht is. Dit is sterk afhankelijk van de plek waar u uw portaal wilt plaatsen. Wij kunnen u niet alleen helpen bij het ontwerp van uw portalen, maar ook adviseren over het eventuele vergunningentraject.

Waarom portalen van CD-Reclame?

CD-Reclame biedt u full service reclame. Dit betekent dat we indien gewenst meedenken met de layout van de reclame en een deskundig advies geven welke toepassing het beste geschikt is om uw doel te bereiken. CD-Reclame is

 • 35 jaar een stabiele factor in binnen- en buitenreclame
 • uw partner in ontwerp en uitvoering
 • van alle markten thuis
 • snel met leveren!

Direct uw portalen bestellen

Bestel nu direct uw portalen bij de specialisten van CD-Reclame. Bel vandaag nog naar 0316 33 40 50 of mail naar info@CD-Reclame.nl.

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


  Back To Top
  OfferteMail onsBel onsApp ons