Zoek u een mooie manier om informatie aan uw bezoekers te tonen? Dan is een informatiezuil een ideale reclamedrager. CD-Reclame levert informatiezuilen in vele soorten en maten, met of zonder verlichting. Voor binnen- en buitengebruik. Ook voor digitale bewegende reclame zuilen bent u aan het juiste adres. Wij kunnen ervoor zorgen dat u van afstand uw reclameboodschap kunt aansturen.

Verlichte en onverlichte informatie zuilen

CD-Reclame levert informatiezuilen voor binnen- en buiten met en zonder verlichting. Kiest u voor een verlichte zuil, dan voorzien wij deze van LED verlichting en heeft uw bedrijfspand dag en nacht een prachtige blikvanger. Door de informatie zuil strategisch te plaatsen vergroot u de zichtbaarheid van uw bedrijf.

Een bestaande informatiezuil restylen

In veel gevallen is het heel goed mogelijk om een bestaande zuil opnieuw te beletteren in uw gewenste huisstijl. Ook kan CD-Reclame er voor zorgen dat de eventuele verlichting wordt nagekeken en vervangen indien nodig. Kortom er zijn altijd diverse mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Wij helpen u graag verder om de ideale lichtzuil in uw situatie te realiseren. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Informatie zuil