skip to Main Content

Reclamezuilen / informatiezuilen

 • Al meer dan 35 jaar ervaring!
 • Eerlijk advies op maat
 • Uitgebreid assortiment
 • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Reclamezuilen en informatiezuilen op maat

Zoek u een mooie manier om informatie aan uw bezoekers te tonen? Reclamezuilen zijn ideale reclame- en informatiedragers. Bij CD-Reclame kunt u terecht voor vele soorten en maten reclamezuilen, met of zonder verlichting en voor gebruik binnen en buiten. Ook voor digitale bewegende reclamezuilen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen ervoor zorgen dat u van afstand uw reclameboodschap kunt aansturen. Lees hieronder meer hoe reclamezuilen voor u van nut kunnen zijn, of neem direct contact met ons op voor informatie en advies.

lichtzuil
informatie zuil
Informatiezuil

Wat doen reclamezuilen

Reclamezuilen worden vaak toegepast voor de herkenning van een bedrijf of logo. Naast bedrijfsherkenning worden ze ook vaak ingezet als bewegwijzeringszuil bij de ingang van bedrijventerrein of de oprit van een bedrijf langs de weg. Zo weten (potentiële) klanten en/of leveranciers weten waar ze naartoe moeten. Door de combinatie van een informatieverstrekker en een reclame-uiting zijn reclamezuilen zeer geschikt om aan de weg te plaatsen. Een bijkomend voordeel is dat reclamezuilen aan de binnenkant vaak hol zijn, waardoor u de zuil van kunt laten uitlichten, zodat de bedrijfsherkenning en bewegwijzering ook bij donkere dagen en ’s avonds goed zichtbaar zijn. Een reclamezuil buiten met verlichting doet dus altijd zijn werk!

HEEFT U INTERESSE OF WILT U MEER WETEN

Onze experts staan voor u klaar

Verlichte en onverlichte reclamezuilen

CD-Reclame levert informatiezuilen voor binnen- en buiten met en zonder verlichting. Kiest u voor een verlichte zuil? Dan voorzien wij deze van LED-verlichting en heeft uw bedrijfspand dag en nacht een prachtige blikvanger. Door de informatiezuil strategisch te plaatsen vergroot u de zichtbaarheid van uw bedrijf.

Bestaande reclamezuilen restylen

Is de informatie rond uw bedrijf veranderd, of heeft u een nieuwe huisstijl en wil u die ook tonen op uw bestaande reclamezuil? In veel gevallen kunnen wij bestaande reclamezuilen opnieuw beletteren in de door u gewenste huisstijl. Is de verlichting in uw reclamezuilen buiten stuk, of wil u andere verlichting? Wij kunnen de verlichting controleren, vervangen en aanpassen. Kortom er zijn altijd diverse mogelijkheden voor reclamezuilen waarvoor u bij CD-Reclame aan het juiste adres bent.

Waarom reclamezuilen van CD-Reclame?

Wat zijn goede redenen om te kiezen voor reclamezuilen van de specialisten van CD-Reclame? Wij zijn:

 • al 35 jaar een stabiele factor in de reclamewereld voor zowel binnen- als buitenreclame
 • uw partner in ontwerp en uitvoering
 • van alle markten thuis
 • expert in de productie en plaatsing van vele soorten raambelettering
 • bekend om onze scherpe tarieven

Nu uw reclameborden bestellen

Wij helpen u graag verder om de ideale reclamezuilen voor u te realiseren. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, of bestel nu direct uw reclameborden verlicht of onverlicht bij CD-Reclame. Bel 0316 33 40 50, of mail naar info@CD-Reclame.nl.

Informatiezuil

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


  Back To Top
  OfferteMail onsBel onsApp ons