skip to Main Content

Parkeerborden

  • Al meer dan 35 jaar ervaring!
  • Eerlijk advies op maat
  • Uitgebreid assortiment
  • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Duidelijke borden voor parkeren en verboden te parkeren

Wilt u een parkeerplaats reserveren of juist een parkeerverbod opleggen? Voor alle benodigde parkeerborden voor uw bedrijf kunt u bij CD-Reclame terecht. Wij leveren officiële parkeerborden die voldoen aan alle eisen van de RVV-richtlijnen. Daarnaast leveren wij ook zelf ontworpen parkeerborden voor het aanduiden van parkeerplaatsen en parkeerverboden. Deze borden zijn vaak zelf ontworpen, en bedoeld voor gebruik op eigen terrein. Neem contact met ons op om de mogelijkheden van parkeerborden voor uw situatie te bespreken

HEEFT U INTERESSE OF WILT U MEER WETEN

Onze experts staan voor u klaar

Welke parkeerborden voor u?

Voor het aanduiden van de reguliere parkeerruimtes, hebben wij diverse parkeerborden voor u zonder tekst. Heeft u een klein budget of niet de mogelijkheden hebt voor het plaatsen van een zwaarder bord, dan hebben wij ook lichtgewicht kunststof parkeerborden die eenvoudig te bevestigen zijn. Voor betere kwaliteit en meer duurzaamheid adviseren wij u om aluminium parkeerborden te kopen. De aluminium borden zijn ook leverbaar met een reflecterende laag, zodat het bord ook in het donker goed zichtbaar is voor verkeersdeelnemers. Parkeerborden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Parkeerborden

Officieel parkeerbord RVV

Als u officiële parkeerborden wilt kopen, dan adviseren wij u te kiezen voor RVV-verkeersborden. Omdat al deze parkeerborden zijn uitgevoerd volgens de richtlijnen van het CROW en de RVV wat betreft tot formaat en reflectieklasse. Omdat deze borden uit de categorie E hieraan voldoen, weten alle weggebruikers direct wat er van hen wordt verwacht. RVV-parkeerborden worden officieel aangeduid als serie E en omvatten zowel parkeerverboden als juist verplichte parkeerplaatsen.

Parkeerborden voor verboden te parkeren kopen

Om het parkeren bij uw bedrijf goed te reguleren, heeft u wellicht ook borden nodig met ‘verboden te parkeren’. Deze parkeerborden hebben de welbekende rode rand en hebben duidelijke verbodsteksten als ‘Uitrit vrijlaten’ en ‘Verboden te parkeren’.

Waarom parkeerborden kopen bij CD-Reclame?

Wanneer u besluit parkeerborden te kopen, kunt u bij ons kiezen uit een ruime voorraad standaard verkeersborden. Maar u kunt ook maatwerk parkeerborden laten maken met daarop bijvoorbeeld uw logo. Het kan daarnaast ook voorkomen dat u een parkeerplaats wilt reserveren voor een bepaald persoon, zodat hij of zij altijd een vaste plaats heeft. Ons reserveringsborden biedt hiervoor een goede uitkomst, en ook deze kunt u voorzien van uw eigen tekst. Neem voor advies of informatie en de mogelijkheden contact met ons op.

Direct uw parkeerborden bestellen

Bestel nu direct uw parkeerborden bij de specialisten van CD-Reclame. Bel vandaag nog naar 0316 33 40 50 of mail naar info@CD-Reclame.nl.

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


    Back To Top
    OfferteMail onsBel onsApp ons