skip to Main Content

Stoepborden

 • Al meer dan 35 jaar ervaring!
 • Eerlijk advies op maat
 • Uitgebreid assortiment
 • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Effectief en voordelig reclame maken met stoepborden

Stoepborden zijn de ideale manier om de aandacht te trekken van winkelend publiek en/of andere voorbijgangers. Stoepborden doen zowel indoor als outdoor hun werk. Dus in de buitenlucht ook onder wisselende weersomstandigheden. Passende stoepborden zijn er voor iedere locatie! Gebruikt u liever krijt(stiften) of juist posters voor het verkondigen van uw boodschap op uw stoepbord? Als stoepborden groothandel hebben wij bij CD-Reclame een zeer grote collectie stoepborden in diverse soorten en maten, en tegen scherpe prijzen. Wij kunnen stoepborden leveren in kleine en grote oplagen en in diverse varianten. Lees hieronder meer hoe stoepborden handig voor u kunnen zijn, of neem direct contact met ons op voor meer informatie en advies.

HEEFT U INTERESSE OF WILT U MEER WETEN

Onze experts staan voor u klaar

De kracht van stoepborden

Vandaag de dag schreeuwt vrijwel iedereen op een beurs of in een winkelstraat om aandacht. Hoe krijgt u klanten binnen in uw winkel of bij uw beursstand? Met een stoepbord van CD-Reclame weet u zeker dat u de aandacht trekt van voorbijgangers. Maar dan is de vraag: welk soort stoepbord kiest u? Bij CD-Reclame hebben wij diverse soorten hoogwaardige kwaliteit stoepborden in diverse prijscategorieën.

Vele soorten stoepborden

Zo hebben wij verrijdbare stoepborden met een watervoet, stoepborden op statief en een basis stoepbord van aluminium. Daarnaast hebben wij waterdichte stoepborden, beschrijfbare sandwich borden en krijtborden. Wat dat betreft zit er voor u altijd wel het geschikte stoepbord tussen. U kunt onze stoepborden dubbelzijdig gebruiken, en als u dat wenst zijn ze voorzien van schutvellen.

Kenmerken van onze stoepborden

Er zijn 3 soorten stoepborden waarmee u alle aandacht kunt trekken:

 1. Basis stoepbord: eenvoudig en stevig aluminium stoepbord. Verkrijgbaar in diverse formaten. Dit bord heeft een kliklijst waarmee u posters eenvoudig te wisselen.
 2. Stoepborden op watervoet: bord met deze door water verzwaarde voet is voorzien van een wieltje zodat dit stoepbord makkelijk te verrijden en te verplaatsen is.
 3. Stoepbord op statief: weerbestendig stoepbord door de sterke veren in het statief.

Welke stoepborden kiest u?

Welke soort stoepbord kiest u? Moet het bord bijvoorbeeld waterdicht, windbestendig of afsluitbaar zijn? Kortom: wat zijn de criteria om te kiezen voor het beste stoepbord voor u? Let daarbij in ieder geval op de volgende punten:

 • Wilt u de boodschap in uw stoepbord vaak wisselen?
 • Is het bord voor gebruik binnen of buiten?
 • Wilt u uw bord beschermen tegen diefstal?

Waarom kiezen voor stoepborden van CD-Reclame?

Er zijn diverse goede redenen om schoonloopmatten te bestellen CD-Reclame? Wij zijn:

 • al 35 jaar een stabiele factor in de reclamewereld voor zowel binnen- als buitenreclame
 • uw partner in ontwerp en uitvoering
 • van alle markten thuis
 • expert in de productie en plaatsing van vele soorten raambelettering
 • bekend om onze scherpe tarieven

Direct uw droogloopmatten bestellen

Bestel direct uw stoepborden bij de binnen- en buitenreclame specialisten van CD-Reclame. Bel vandaag nog naar 0316 33 40 50 of mail naar info@CD-Reclame.nl

Stoepborden

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


  Back To Top
  OfferteMail onsBel onsApp ons