skip to Main Content
  • Al meer dan 35 jaar ervaring!
  • Eerlijk advies op maat
  • Uitgebreid assortiment
  • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Hoe valt uw bedrijf op?

Effectieve Buitenreclame

Maak uw bedrijf zichtbaar met lichtreclame!

U wilt als bedrijf opvallen tussen de concurrentie. Maar hoe doet u dit? Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf voldoende wordt gezien? Eén van de oplossingen is: lichtreclame! CD-Reclame is dé specialist in binnen en buiten lichtreclame. In dit blog vertellen we meer over de voordelen van lichtreclame en leggen we uit hoe u uw bedrijf hiermee laat opvallen. Als reclamespecialist, verstaan wij ons vak uitstekend. Lees snel verder voor alle ins en outs van lichtreclame!

24/7 reclame maken

Met lichtreclame maakt u 24 uur per dag reclame voor uw bedrijf. Het is namelijk niet alleen overdag zichtbaar, maar ook ‘s avonds in het donker. Ook op schemerige dagen springt lichtreclame eruit. Doordat lichtreclame interesse wekt, is het een effectieve manier om uw bedrijf te promoten. Uw bedrijf blijft in het geheugen van langskomende (potentiële) bezoekers gegrift staan. Hiermee verhoogt u de naamsbekendheid van uw bedrijf. Mensen onthouden uw bedrijfsnaam!

Eindeloos veel mogelijkheden

Lichtreclame kent eindeloos veel mogelijkheden. U kunt het helemaal naar wens laten optimaliseren. Kiest u voor verlichte letters of juist een verlicht logo? Ook bepaalt u zelf de kleur. Het is mogelijk om lichtreclame zowel binnen als buiten toe te passen. Denk aan led-schermen, gevelletters of reclamepanelen. Wat u ook wilt, CD-Reclame regelt het voor u! Het belangrijkste van lichtreclame, is dat het ontwerp past bij uw bedrijf. Langsrijdende (potentiële) klanten moeten direct kunnen zien waar u voor staat. Lichtreclame is een visitekaartje voor uw bedrijf. Zorg er daarom voor dat de reclame kort maar krachtig is. Hele verhalen heeft geen zin. In één opslag moet uw bedrijf zichtbaar zijn.

Duurzame reclame

Lichtreclame is een duurzame vorm van reclame maken. Het klinkt als een flinke investering, maar u verdient dit in een mum van tijd weer terug. Daarbij brengt lichtreclame weinig onderhoud met zich mee. Wilt u er meer over weten? Informeer gerust bij ons naar de mogelijkheden! CD-Reclame maakt voor ieder bedrijf lichtreclame op maat!

Meer informatie over lichtreclame

Wilt u graag meer informatie over lichtreclame? Of bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken door te bellen naar 0316334050, te WhatsAppen naar 0627908426 of een mail te sturen naar info@cd-reclame.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier op onze website in te vullen.


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


    Back To Top
    OfferteMail onsBel onsApp ons