skip to Main Content
 • Al meer dan 35 jaar ervaring!
 • Eerlijk advies op maat
 • Uitgebreid assortiment
 • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Hoe verhoogt autobelettering uw naamsbekendheid?

Autobelettering

Autobelettering is een krachtige tool waarmee bedrijven hun naamsbekendheid aanzienlijk kunnen vergroten. Door voertuigen te voorzien van opvallende en professionele belettering, bereikt u een breed publiek op een kosteneffectieve manier. CD-Reclame geeft tips en vertelt over de voordelen van autobelettering.

Wat is autobelettering?

Autobelettering houdt in het aanbrengen van logo’s, slogans en andere bedrijfsinformatie op voertuigen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan eenvoudige teksten tot aan complexe ontwerpen die een hele auto bedekken. Met het juiste ontwerp trekt autobelettering veel aandacht en blijft de boodschap op de auto in het geheugen van voorbijgangers hangen.

Voordelen van autobelettering

De voordelen van autobelettering hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet:

 • Breed bereik: een auto met belettering fungeert als een soort rijdend reclamebord. Waar uw auto ook naartoe gaat, de boodschap gaat mee. Dit betekent dat u zowel in drukke stadscentra als op de snelwegen zichtbaar bent. Zo ziet een groot aantal mensen dagelijks uw bedrijfsnaam, logo en contactinformatie.
 • Kostenefficiënt: in vergelijking tot traditionele advertenties (tv-commercials of geprinte media) is autobelettering een eenmalige investering die vele jaren kan meegaan. Zodra de auto belettering is aangebracht, heeft u geen terugkerende kosten meer, zoals dat wel het geval is bij ander mogelijke middelen tot adverteren.
 • Versterking van lokale aanwezigheid: autobelettering helpt u uw merk te versterken in een lokale gemeenschap. Mensen in uw directe omgeving zien uw voertuig regelmatig, waardoor uw bedrijf vertrouwd en herkenbaar wordt en blijft.
 • Professionele uitstraling: professioneel ontworpen belettering geeft uw auto een nette en betrouwbare uitstraling. Dat straalt af op uw bedrijf en wekt vertrouwen bij (potentiële) klanten.
 • 24/7 reclame: uw auto werkt continu voor u, zelfs als deze niet rijdt. Met de constante blootstelling van uw autobelettering en uw merk of product, is de kans groot dat mensen uw bedrijf herinneren wanneer ze uw producten en/of diensten nodig hebben.
  • 3 tips voor effectieve autobelettering

   Na het benoemen van de voordelen, is het tijd voor 3 tips voor effectieve autobelettering:

   1. Kies een opvallend ontwerp: zorg dat uw autobelettering opvalt door heldere kleuren en een duidelijk lettertype.
   2. Duidelijke informatie: zorg ervoor dat de belangrijkste informatie, zoals uw bedrijfsnaam, logo en contactgegevens goed leesbaar zijn.
   3. Kwaliteit van de materialen: maak voor de autobelettering gebruik van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden. Zo blijft uw belettering er lange tijd goed uitzien.

   Contact met CD-Reclame

   Benieuwd naar de mogelijkheden van autobelettering bij CD-Reclame? Bel naar 0316 33 40 50 of mail naar


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


  Back To Top
  OfferteMail onsBel onsApp ons