skip to Main Content
 • Al meer dan 35 jaar ervaring!
 • Eerlijk advies op maat
 • Uitgebreid assortiment
 • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Waarom LED verlichte logo’s de beste keuze zijn?

DOOSLETTERS Omgeving Zevenaar

Als het gaat om commercie en zakendoen, is zichtbaarheid cruciaal! Alle bedrijven doen hun uiterste best om op te vallen en indruk te maken op (potentiële) klanten. Een van de meest effectieve manieren om dit te bereiken is door het gebruik van LED verlichte logo’s, ook wel bekend als doosletters. In dit blog leggen we uit waarom LED verlichte logo’s, ofwel doosletters, de beste keuze zijn voor uw bedrijf.

Wat zijn doosletters?

Doosletters zijn driedimensionale letters die vaak worden gebruikt voor bedrijfslogo’s en namen op gevels van gebouwen. Deze letters kunnen worden verlicht met LED-verlichting, waardoor ze ook in het donker goed zichtbaar zijn. Doosletters bieden een professionele en stijlvolle uitstraling die uw bedrijf direct goed herkenbaar maken.

Voordelen van LED verlichte doosletters

We noemen de belangrijkste voordelen van het gebruik van doosletters:

 • Goede zichtbaarheid: met LED verlichte doosletters is uw bedrijfsnaam dag en nacht zichtbaar. De heldere, consistente LED verlichting trekt de aandacht van voorbijgangers zonder dat ze het feitelijk in de gaten hebben. Zo valt uw merk altijd op in de drukte van de stad.
 • Energiezuinig verlicht: niet onbelangrijk in deze tijd is dat LED-verlichting energiezuinig is. Het verbruikt aanzienlijk minder energie dan de traditionele verlichtingsmethoden. Zo heeft u lagere energiekosten. Bovendien heeft LED-licht een lange levensduur. Het duurt wel een poosje voordat LED lampen vervangen moeten worden!
 • Milieuvriendelijk: omdat LED-lampen energiezuinig zijn en een lange levensduur hebben, zijn ze uiteraard ook milieuvriendelijk. Ze bevatten geen schadelijke stoffen, zoals kwik, en hebben een lage CO2-uitstoot. Als u kiest voor LED verlichte logo’s, kiest u voor een duurzamere toekomst.
 • Aanpasbaar en veelzijdig: LED verlichte doosletters zijn flexibel aanpasbaar. U kunt kiezen voor diverse kleuren, vormen en maten om uw logo perfect weer te geven. Zo heeft u de flexibiliteit om uw bedrijfsidentiteit op een unieke en opvallende manier te presenteren.

Tips voor het kiezen van LED verlichte doosletters

 • Kies voor kwaliteit boven kwantiteit: investeer in hoogwaardige materialen en LED-lampen om te profiteren van de duurzaamheid en de uitstraling van uw doosletters.
 • Professionele installatie: zorg ervoor dat de doosletters professioneel worden geïnstalleerd om een optimale werking en veiligheid te waarborgen. Maar dat is aan CD-Reclame wel toevertrouwd!
 • Consistentie in verbeelding: kies voor kleuren en stijlen die consistent zijn met uw merkidentiteit om een samenhangend en herkenbaar beeld te creëren.

Kortom: LED verlichte doosletters voor logo’s zijn een uitstekende keuze voor bedrijven die hun zichtbaarheid willen vergroten en een professionele uitstraling willen behouden.

Contact opnemen met CD-Reclame

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van het laten maken en plaatsen van LED verlichte logo’s? Neem dan gerust contact met ons op en bel naar 0316 33 40 50 of mail naar info@CD-Reclame.nl.


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


  Back To Top
  OfferteMail onsBel onsApp ons